• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Enorm nedgang: Her er Sergio Agueros løn i Barca

Foto: Getty Images

Sergio Aguero er gået markant ned i løn for at skifte til FC Barcelona, skriver spansk avis.

Af Victor Risager

Sergio Aguero blev mandag eftermiddag præsenteret som ny spiller i FC Barcelona efter ti år i Manchester City, og mens han efter skiftet kommer til at bo et varmere klima, må den argentinske stjerne også tage til takke med en markant lønnedgang.

Det kan den spanske avis Mundo Deportivo afsløre.

FC Barcelona er i økonomiske problemer, og af den grund kunne de slet ikke matche den løn, Sergio Aguero fik i Manchester City. Her tjente argentineren godt 23 millioner euro - svarende til 172 millioner kroner - om året.

I stedet vil Aguero nu “blot” tjene 45 millioner kroner om året. Det er altså en lønnedgang på over 125 millioner kroner om året.

Den snart 33-årige angriber er gået med til den markante lønnedgang for at få drømmen om at spille for FC Barcelona opfyldt, mens han også har et håb om at spille sammen med sin landsmand Lionel Messi, skriver avisen.

Til gengæld vil Sergio Aguero også kunne tjene flere penge i FC Barcelona via bonusser. Blandt andet vil han tjene flere penge, hvis Barcelona vinder titler, og hvis han spiller mange kampe.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020