• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

FC Barcelona kommenterer på ransagning

Foto: Getty Images

FC Barcelona erklærer fuld støtte til de catalanske myndigheder i forbindelse med skandalesag.

Af Victor Risager

FC Barcelona har haft en dramatisk mandag morgen, hvor klubbens kontorer på stadionet Camp Nou er blevet ransaget af det lokale politi, og hvor klubbens tidligere præsident Josep Maria Bartomeu efter sigende er blevet anholdt.

Det sker i forbindelse med den såkaldte “Barcagate”-sag, hvor FC Barcelona efter sigende hyrede et firmaet I3 Ventures til at promovere klubben på de sociale medier, men firmaet blev også brugt til at køre en smædekampagne mod flere af Josep Maria Bartomeus kritikere.

Nu har FC Barcelona kommenteret på mandagens udvikling i sagen, og de erklærer deres fulde støtte til politiet og myndighederne.

- Med hensyn til ransagningen foretaget af den catalanske politistyrke i morges på Camp Nou-kontorerne efter kendelse fra retten i Barcelona, der har ansvaret i sagen angående overvågningstjenesterne på sociale netværk, har FC Barcelona tilbudt myndighederne deres fulde samarbejde for at hjælpe med at få de relevante fakta på plads.

- Oplysningerne og dokumentationen, som politistyrker anmoder om, vedrører udelukkende denne sag.

- FC Barcelona udtrykker deres største respekt for den retslige proces og for princippet om formodet uskyld for de mennesker, der er berørt af denne sag, skriver FC Barcelona på sin hjemmeside.

Josep Maria Bartomeu stoppede i efteråret som præsident for FC Barcelona. Der bliver valgt ny præsident i klubben i marts.

En ung svensker har netop været til prøvetræning i FC Barcelona, hvilket ikke var en nem omgang. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020