• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Xavi: Ferran Torres får debut mod Real Madrid

Foto: Getty Images

Dog mangler den endelige bekræftelse på, at angriberen må spille, fortæller Xavi.

Af Oliver Okstrøm

FC Barcelona har i dette transfervindue hidtil lavet ét stort indkøb i form af Ferran Torres, og efter han er blevet registreret i truppen efter de gældende regler i spansk fodbold, kan han få sin debut.

Det er også noget, som cheftræner Xavi Hernandez er klar til at give angriberen i den kommende kamp. Det fortæller han ved pressemøde forud for Super Cup-semfinalen mod intet mindre end deres ærkerivaler Real Madrid.

- Bekræftelsen på registreringen er ikke kommet endnu, men det er tæt på, siger Xavi, som også har udsigt til at kunne få Ansu Fati tilbage på holdet.

- De kommer nok ikke til at spille alle minutter, men vi har dem. De er vigtige spillere for det system, som vi gerne vil benytte, og de er relevante for klubbens fremtid, lyder det fra Barcelona-træneren.

Han understreger, at selvom det nærmest garanteret bliver til spilletid for begge spillere, så skal man også tage hensyn til spillerens fysik, da de lige er kommet tilbage fra en skadespause. Særligt for Ansu Fati har den været lang.

Om selve kampen mod Real Madrid sagde Xavi følgende:

- Det er en mulighed, en udfordring. Det er et trofæ, som motiverer os rigtig meget. Det kan godt blive et vendepunkt for os, og vi vil prøve at dominere kampen. Madrid er måske det mest fitte hold i Spanien lige nu, men denne klassiker er uforudsigelig. Vi skal bruge vores våben. Vi ved,at vi kan gøre ondt på dem, fastslår Xavi.

Når Ferran Torres nu kan være med, så er der en særlig grund til det. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020