• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Jønsson om Messi-møde: Helt urealistisk

Foto: Getty Images

Jens Jønsson fik sig noget af et syn, da Lionel Messi pludselig kom gående.

Af Oliver Okstrøm

Jens Jønsson skiftede forud for den netop overståede sæson til La Liga-oprykkerne fra Cadiz, hvor han hurtigt blev en fast mand i truppen. Her blev det ikke alene til overlevelse for klubben men også til sejre over både Real Madrid og Barcelona.

Særligt Barcelona-kampen var speciel for Jønsson, hvor han pludselig kunne se Lionel Messi gå forbi ham. Det var en oplevelse, som har sat sig i midtbanespillerens hukommelse, fortæller han selv i et interview med Århus Stiftstidende.

- Han er vor tids største spiller, hvis du spørger mig, så det var helt urealistisk at skulle stå over for ham. Ikke mindst at vinde over ham og Barcelona, siger La Liga-danskeren og fortsætter:

- Det var helt vildt. Når du træder ind på banen, er det jo et job som alle andre, men det var specielt, da han pludselig kom gående med sine støvler i hånden halvanden time før kampstart. Det var superfedt, men også lettere mærkeligt på samme tid, lyder det med et grin fra Jønsson.

Førhen har Jens Jønsson spillet for både AGF og tyrkiske Konyaspor, men det er ikke noget, der kan sammenlignes med spillet i det spanske, mener han, når det kommer til et tekniske, taktiske, fysiske og hastigheden. 

Oveni det har danskeren også rykket sig så meget på spansk i den første sæson i klubben, at han har givet sit første interview på spansk for nyligt - dog ikke helt uden grammatiske fejl.

Jens Jønsson må til trods for en god sæson se sig overset i den danske EM-trup. Sådan er det ikke for Christian Nørgaard, som dog stadig ikke er helt klar til at spille. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020