• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Barcelona-træner udtaler sig om Braithwaite

Foto: Getty Images

Dog er Braithwaite ikke den første, som Barcelona-træneren nævner.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite har været en del af den spanske storklub FC Barcelona i godt halvandet år, men det ser ud til, at han kan være på vej videre i dette transfervindue.

Det skyldes primært klubbens økonomiske situation, ligesom det også kan se ud til at blive svært for ham at få spilletid. Klubben har allerede hentet Memphis Depay og Sergio Agüero til klubben. Dog er han ikke glemt.

I et interview med Barca TV fortæller cheftræner Ronald Koeman om situationen omkring angriberne, hvor han i denne sammenhæng kommer ind på Agüeros rolle

- Vi giver ham muligheden for at komme tilbage på sit høje niveau, så han kan gøre en forskel oppe foran sammen med Messi og Depay - og forhåbentlig med Ansu (Fati red.), når han vender tilbage, siger hollænderen og fortsætter:

- Vi har også Griezmann og Braithwaite og flere spillere oppe foran. Der vil være god konkurrence, lyder det fra Ronald Koeman.

Pudsigt nok er det Braithwaite og Griezmann, som ser ud til at blive ofret i offensiven, da franskmanden er på vej til Atietlco Madrid på rygtebasis. For Braithwaite ser det mere og mere ud til, at det bliver Premier League.

Særligt Brighton er blevet nævnt som en god mulighed. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020