• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Israeleren Tomor Hemed bekræfter, at han skifter til Mallorca.

Af Nicolai Lisberg

Michael Laudrup har ikke al verdens penge at købe ind for i sin spanske klub, så derfor kan han nu glæde sig over, at det er lykkedes ham at hente en transfer fri spiller.

Tomor Hemed har nemlig kontraktudløb med Maccabi Haifa og selvom han har været rygtet til Glasgow Rangers har han i stedet valgt at fortsætte karrieren i det spanske.

- Jeg har besluttet mig for at tage til Mallorca. Jeg valgte det, der føles rigtigt i hjertet. Det var ikke nemt. Det har været en stressende uge, men så fik jeg tilbuddet fra mallorca, og så valgte jeg at tage det. Det var ikke noget nemt dilemma, men jeg så på alle mine muligheder, og så valgte jeg Mallorca, siger han i et interview med den israelske hjemmeside One.

Tomer Hemed er 24 år og angriber, og i 49 kampe for Maccabi Haifa er det lykkedes ham at score 17 mål. Han har optrådt en enkelt gang for det israelske landshold.

En af Laudrups krav for at fortsætte i Mallorca var netop, at klubben hentede en angriber, og det ønske tyder nu på at være indfriet.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.