• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Martin Braithwaite ligeglad med tvivlen på ham: Jeg styrer min fremtid

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite holder fast i, at det kun er ham, som kan påvirke, hvad der skal ske med ham og lukker alt tvivl på ham ude.

Af Oliver Okstrøm

Martin Braithwaite har siden sit skifte til FC Barcelona fået en rolle på holdet, som gør, at det ikke er selvskreven, at han skal begynde kampene på bænken. Senest er det blevet til to kampe fra startopstillingen ud af tre efter coronapausen med ét mål til følge.

Det kommer efter en skepsis i forbindelse med skiftet til den catalanske storklub, som blandt andet Michael Laudrup var en del af (se videoen øverst i artiklen). Det er dog ikke noget, som Braithwaite lader sig gå på af.

Det fortæller han i et interview med Euroman.

- Det er ikke noget, jeg hverken har set eller spekuleret over. Men samtidig er det slet ikke første gang, at andre har tvivlet på mig, eller hvad jeg kan opnå, siger han og fortsætter:

- Heldigvis fungerer verden sådan, at det er mig, der styrer min fremtid, ikke andre. Det er først, når jeg lader min overbevisning påvirke af, hvad de siger, at det bliver et problem, og derfor lukker jeg alt ude, lyder det fra Martin Braithwaite.

Han peger endvidere på, at tvivlen på ham også var der, da Danmark skulle til VM i 2018. I stedet svarede han, at han så sig selv som starter for Danmark, og efter en god optakt endte han som spiller i startopstillingen, hvor han har været lige siden.

De store skridt i Braithwaites karriere er desuden som følge af blandt andet visualiseringsteknikker, og det næste mål for den danske landsholdsangriber er at stå på balkonen foran Rådhuspladsen efter en dansk EM-triumf. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus