• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Jacob Quvang

Medie: Barca vil rive franskmands kontrakt over

Foto: Getty Images

Klubben har forhandlet med spilleren om en lønnedgang, men uden held.

Af Jacob Quvang

Samarbejdet mellem FC Barcelona og Samuel Umtiti kan meget vel nærme sig sin afslutning. 

Således er der kold luft mellem parterne, og Barcelona arbejder på højtryk for at komme af med Umtiti, da klubben vil sænke udgifterne, og Umtiti er en af de spillere, som får en høj løn uden at præstere på banen for den. Det skriver det spanske medie Sport.

Der er bare et problem. Det kræver, at Umtiti er med på aftalen. Tidligere har de to parter forsøgt at forhandle om en lønnedgang, men dette har været uden held, da Umtiti ikke har været interesseret i det.

Han har ikke spillet et eneste minut i denne sæson og var heller ikke med for Barcelona i weekendens sejr over Espanyol i Xavis første kamp som manager.

Ifølge Sport søger Barcelona med lys og lygte efter en måde at skille sig af med Umtiti med det samme, men dette kan også blive en udfordring, da Umtitis kontrakt løber til 2023. 

Umtitis Barcelona-karriere startede ellers lovende, men i de seneste fire sæsoner har han blot spillet 3.411 spilleminutter, hvilket er det samme antal som hele 17-18-sæsonen. Dette skyldtes særligt en skade, som også krævede en operation. 

Barcelona håber, at Umtiti vil strække sig for at afbryde samarbejdet før tid, da han blot er 28 år gammel, og at han med et skifte til en anden klub kan kickstarte karrieren. 

Han spillede 16 kampe for Barcelona i sidste sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020