• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Nikolaj Kesting

Medie: Braithwaite forlader Barca i næste uge

Foto: Getty Images

Ifølge et spanske medie bliver FC Barcelona en dansker fattigere, da klubben skiller sig af med Martin Braithwaite, som angiveligt har modtaget flere konkrete tilbud.

Af Nikolaj Kesting

Martin Braithwaite er måske ikke Barcelona-spiller meget længere. Ifølge spanske Sport.es er klubben og spilleren blevet enige om at slutte samarbejdet. Mediet skriver, at klubben allerede i næste uge kan have solgt danskeren.

Barcelona skulle angiveligt have modtaget flere bud på angriberen, der gjorde en god figur under EM. Prisen ligger på omkring 15 millioner Euro, der svarer til omkring 111,5 millioner danske kroner. 

Barcelona har over sommeren oprustet i angrebet, hvor både Sergio Agüero og Memphis Depay er kommet til. Derfor ser udsigten til spilletid svær ud for danskeren, som derfor er klar til at finde en ny klub, hvor det kan blive til mere tid på banen. 

I de seneste uger er West Ham, Norwich og Brighton blevet nævnt som mulige klubber. Sport mener også at vide, at Valencia skulle have været på banen med et bud, men at klubben kun kunne tilbyde byttehandler med andre spillere eller en lejekontrakt til Braithwaite. Det skulle Barcelona have afvist, da klubben kun er intresseret i at sælge angriberen. 

Barcelona kæmper fortsat for at få det samlede lønniveau ned, så der kan blive råd til en ny kontrakt med klubbens superstjerne, Lionel Messi. Derfor forlyder det også, at Antonio Griezmann forlader klubben.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020