La Liga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Guardiola har udset sig Real Madrid-juvel

Ambitionerne om at hente Erling Haaland til Manchester City går ikke i den rigtig retning, så nu har Pep Guardiola i stedet kastet sin kærlighed mod Real Madrid.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Han er verdens dyreste fodboldspiller, og nu har Pep Guardiola kastet sin kærlighed over ham. Der er tale om Real Madrids Vinícius Júnior, som er i gang med at få sit helt store gennembrud på den øverste hylde hos Los Blancos.

Talentet har der aldrig været sået tvivl om, men i en alder af 21 år, så er han for alvor ved at slå sit navn fast blandt verdens bedste fodboldspillere. 15 mål og ti assist har han leveret på tværs af alle turneringer i indeværende sæson.

Og nu har hans bedrifter fundet vej til Pep Guardiolas opmærksomhed. Tidligere har Dortmunds Erling Haaland været førsteprioritet til angriberpositionen i Manchester City, men nu melder det spanske medie El Nacional om, at brasilianeren er mindst lige så interessant.

Tidligere på året udkom den schweiziske organisation CIES Football Observatory med deres årlige liste over verdens dyreste fodboldspiller, og den toppes af Vinícius Júnior. Han koster angiveligt 1.236 milliarder danske kroner.

Der skal dermed graves dybt i de lyseblå lommer, hvis de vil tilknytte den målfarlige brasilianer. Intet tyder dog på, at hverken Vinícius eller Real Madrid har lyst til at afbryde samarbejdet.