• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Mads Bye Marboe

Medier: Nu skifter dansk profil til kæmpeklub

Foto: Getty Images

Nu er det kun et spørgsmål om tid.

Af Mads Bye Marboe

Om ikke længe bliver Daniel Wass præsenteret som ny Atlético Madrid-spiller. Det skriver de spanske medier COPE og Cadena Ser.

Den 32-årige dansker har den seneste tid været rygtet til de spanske mestre, men Valencia har ikke ønsket at lade Wass gå, før man havde fundet en afløser. Det er ikke sket endnu, men nu giver man altså alligevel landsholdsspilleren lov til at skifte.

Ifølge Cadena Ser venter Wass blot på et opkald fra sin agent, før han kan tage til Valencias træningsanlæg, Ciudad Deportiva de Paterna, og hente sine ting. Derefter rejser han til Madrid.

Undervejs i forløbet har der også været tvivl om prisen på Daniel Wass, men COPE erfarer, at Atlético ender med at måtte slippe 2,7 millioner euro. Det svarer til cirka 20 millioner kroner.

Det spanske medie erfarer i samme forbindelse, at Valencia er meget tæt på at lukke en aftale med en endnu unavngiven midtbanespiller, der skal afløse Wass. Tidligere er danske Jens Jønsson blevet rygtet til klubben.

Også BT melder om Daniel Wass' skifte til Atletico Madrid. Avisen skriver, at danskeren får en kontrakt frem til sommeren 2023 med option på yderligere et år. 

Daniel Wass har kontraktudløb i Valencia til sommer.