• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Mere Barcagate-ballade: Ville påvirke undersøgelse

Foto: Getty Images

Barcelonas tidligere præsident er nu kommet i endnu dårligere lys i forbindelse med den igangværende 'Barcagate'.

Af Oliver Okstrøm

Der er nok at se til i Barcelona for tiden. I weekenden skal der vælges en ny præsident, og på banen svinger man mellem stærke og svage kampe. Som om det ikke er nok, så er der også en sag i gang mod den tidligere ledelse.

Som det tidligere er kommet frem, så bliver de undersøgt for at have betalt marketingsfirmaet I3 Ventures for at skabe bedre omdømme om klubben - men også for at nedgøre modstandere af klubbens tidligere præsident Bartomeu.

Nu er det også kommet frem, at han ligeledes forsøgte at påvirke den interne undersøgelse, som man satte i gang om netop dette emne tilbage i 2020. Dengang fik man revisionsfirmaet PriceWaterHouseCoopers til at se på det.

Her peger den spanske avis La Vanguardia på, at det catalanske politi Mossos er kommet frem til, at Barcelona-toppen ville kontrollere indholdet af den rapport, som blev lavet.

- Bartomeu og Grau forsøgte til enhver tid at påvirke indholdet af den revision, som PwC ønskede at lave. Den tidligere præsident mødtes med det nævnte selskab og bad dem om at reducere omfanget af undersøgelsen og mindske adgangen til oplysninger, lyder det i det, som avisen har fundet frem til.

Endvidere er det også kommet frem, at nogle af de penge, som man har betalt er endt til en campingvogn i Uruguay, som man altså først har fundet frem til nu i den nye undersøgelse, som ikke er blevet forsøgt påvirket.

I forbindelse med samarbejdet med marketingsfirmaet er der kommet en del opslag frem, som de har stået bag, hvor man blandt andet angriber Lionel Messi. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus