• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Muligt Arsenal-køb skal bane vejen for Braithwaite

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite er rygtet til Premier League, og en helt anden handel kan rykke ham tættere på.

Af Oliver Okstrøm

Den danske Barcelona-spiller Martin Braithwaite ser mere og mere ud til at skulle fortsætte karrieren i Premier League. Det sker blandt andet efter indkøb af Sergio Agüero og Memphis Depay.

Samtidig er der også økonomiske vanskeligheder i klubben, som betyder, at der er en række spillere, som skal sendes videre. Her peger den catalanske sportsavis Sport på, at Braithwaite nok bliver en af dem, som snart er fortid i Barca.

Et skifte til den bedste engelske række kan givetvis blive til Brighton, og her mener føromtalte avis, at det bliver meget afgørende for danskerens handel, hvis den engelske klub får solgt midterforsvareren Ben White til Arsenal.

Det skulle angiveligt give 450 millioner kroner til Brighton, som derfor vil have nemt ved at betale de godt 115 millioner kroner, som Barcelona efter sigende kræver for at sælge Braithwaite til en ny klub.

Selvom et skifte til Brighton nu kan se ud som en formsag, så vil den danske angriber tilsyneladende helst til West Ham eller Wolverhampton, som også skulle have meldt sig på banen i kampen om landsholdsspilleren.

Det bliver endvidere meldt, at et skifte til Premier League vil kunne give ham en højere løn end den, som han får i den spanske storklub.

Barcelona har selv en forventning til, at angriberen bliver solgt i løbet af næste uge, forlyder det. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020