• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Anders Dehn

Ny tv-aftale med La Liga: Her kan danskere se spansk fodbold de næste tre år

Foto: Getty Images

TV2 har købt tv-rettighederne til La Liga i de kommende tre sæsoner. Dermed fortsætter Spaniens bedste række på kanalen TV2 Sport X.

Af Anders Dehn

Fra begyndelsen af året overtog TV2 rettighederne til at vise La Liga i Danmark. Det nåede stationens kanaler dog ikke at få glæde af ret længe, før coronavirussen satte en stopper for spansk fodbold, men i de kommende år kan TV2 glæde sig til at vise en masse La Liga-bold.

Stationen har forlænget rettighederne til og med 2023/24-sæsonen. Kampene kan ses på den nye kanal TV2 Sport X og streamingtjenesten TV2 Play.

Læs også:Daniel Wass og holdkammeraterne i Valencia går ned i løn

- I en periode, hvor sportsaktiviteten er meget lav på grund af corona-krisen, er det en stor glæde, at vi har sikret forlængelse af en af de stærke rettigheder i vores sportsstrategi, siger TV2's administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, i en pressemeddelelse.

Hun suppleres af sportschef Frederik Lauesen.

Læs også:Avis: Atletico Madrid vil fordoble Arsenal-emnes løn

- At vi nu får et langvarigt forhold til LaLiga, er jeg overordentligt glad for. Vi har i vores hidtil relativt korte forhold oplevet en stærkt passioneret samarbejdspartner i La Liga. En liga, der er eksponent for både noget af det mest seværdige fodbold i Europa, og som huser en stor del af verdens største fodboldstjerner. La Liga er på kort tid blevet en kernerettighed, som vores seere og brugere på TV2 Sport X og TV2 Play har taget særdeles godt imod, siger han.

I øjeblikket er der dog ingen fodbold at se på hverken tv-kanalen eller streamningtjenesten. I stedet er TV2 Sport X midlertidigt omdannet til filmkanal, mens TV2 har sendt mange af medarbejderne på sportsredaktionen hjem med løn.

Læs også:Daniel Wass om 'smittebombe': Rystende, at den kamp blev spillet

Læs også:Barcelona-træner: Vi vil vinde mesterskabet på banen

Læs også:Avis: Spansk storklub overvejer Joakim Mæhle

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus