Real Madrid fortsatte kursen mod guldet

Real Madrid leverede en kontrolleret indsats og vandt søndag aften 1-0 over Espanyol

Med få kampe tilbage af sæsonen er der fortsat masser på spil for både Real Madrid og Espanyol, og allerede fra begydelsen af søndagens indbyrdes opgør var der også fart over feltet.

Få minutter inde spillede Espanyol sig igennem i højre side og fik slået et fladt indlæg skråt tilbage i Real Madrid-feltet, hvor Sergi Darder kom løbende. Darder fik dog et skidt træf på bolden, der røg forbi mål.

Efter ti minutter var det så Real Madrid, der var farlige, da Casemiro hamrede bolden ind i hovedet på Sergio Ramos. Farten på indlægget var imidlertid så høj, at forsvarsspilleren ikke kunne styre kuglen i nettet.

Wu Lei tegnede sig for opgørets tredje gode mulighed i det 25. minut, men kineserens afslutning blev sendt over mål.

35 minutter inde i opgøret ville også Karim Benzema vise sig frem, da han trak ind til sit højreben og sendte bolden mod det lange hjørne. Afslutningen sad imidlertid ikke yderligt nok til, at Diego Lopez kunne passeres, så det endte i stedet med et hjørnespark.

Få minutter inden pausefløjt fik Real Madrid ydermere en stor dobbeltmulighed for at prikke hul på bylden, men Lopez sprællede i Espanyol-buret og forhindrede en Real-scoring.

1-0 blev det til gengæld kort efter, da Benzema med en fiks hælaflevering spillede Casemiro fri foran mål. Her havde brasilianeren ingen problemer med at omsætte den store chance.

Efter pausen fortsatte opgøret i et noget lavere tempo. Real Madrid havde et resultat, man kunne bruge, og Espanyol havde svært ved at kreere chancer.

Det medførte en utrolig chancefattig anden halvleg, hvor Real Madrid kunne køre 1-0-føringen og de tre point hjem. Man tager således også førstepladsen i La Liga tilbage fra FC Barcelona.

Espanyol ligger sidst i La Liga og har ti point op til Celta Vigo over nedrykningsstregen med bare seks kampe tilbage af sæsonen.