• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division tipsbladet.dk

Real Madrid-keeper testet positiv - Nu er han alligevel ikke smittet

Foto: Getty Images

De seneste par dage har været noget af en rutschebanetur for målmanden Andriy Lunin, der nu alligevel ikke ser ud til at have coronavirus.

Af tipsbladet.dk

Der er ikke noget at sige til, hvis den ukrainske målmand Andriy Lunin er en smule forvirret for tiden. Tidligere på ugen fik Real Madrid-keeperen svar på en coronatest, der desværre for ham var positiv.

En status med corona gjorde, at Andriy Lunin måtte isolere sig på et hotelværelse, mens han ukrainske landsmænd onsdag spillede landskamp mod Frankrig. Måske keeperen var glad nok for ikke at være med her, for Ukraine endte med at tabe med knusende 7-1 til de franske værter.

Nu tager situationen så en uventet drejning. Endnu en test blev nemlig taget af Lunin for at sikre, at han rent faktisk har coronavirus, men test nummer to var negativ, og meget tyder derfor på, at målmanden nu kan ånde lettet op. Han skal dog ifølge de spanske medier Cadena SER og AS igennem endnu en test, så man kan være helt sikre.

I Real Madrid håber man formentlig godt og grundigt på, at Andriy Lunin ikke er smittet. Han kunne nemlig godt komme i spil til ligakampen mod Cadiz den 18. oktober. Torsdag måtte det normale førstevalg Thibaut Courtois nemlig forlade landsholdslejren i Belgien på grund af ubehag.

Belgieren ventes dog at komme i spil til La Liga-duellen mod Cadiz, men gør han ikke det, peger pilen på den måske raske Andriy Lunin på 21 år.

Andriy Lunin kom til Real Madrid i 2018, og han har gennem flere sæsoner været udlejet.

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: OB - AC Horsens

AC Horsens jagter fortsat sæsonens første sejr. Denne gang gæster de Fyn og OB.

Mere Superliga

Fokus