• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Revolution nærmer sig i Barca: Sådan ser planen ud

Foto: Getty Images

Barcelona-truppen kommer til at gennemgå en stor oprydning til sommer, lyder forudsigelsen om Ronald Koemans plan om sommerens transfervindue.

Af Oliver Okstrøm

I FC Barcelona er der for tiden flere spørgsmål end svar. Dog lader det til, at cheftræner Ronald Koeman med den midlertidige ledelse har indstillet sig på, at der skal ske en mindre revolution i truppen til sommer.

Naturligvis vil han afstemme det med den kommende klubpræsident, som bliver valgt 7. marts, men det er planen, at man vil have flere spillere ud af holdet. Det skriver den catalanske sportsavis Sport, som følger storklubben tæt.

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite bliver ligesom resten af mandskabet ikke nævnt direkte, og derfor kan det se ud til, at alle - pånær Lionel Messi - kan være i spil til at blive sendt videre.

Udskiftningen skulle ifølge avisen have været foretaget allerede forud for denne sæson, men her var mange af spillernes lønninger årsagen til, at man har været nødt til at 'nøjes' med, at sælge store profiler som Arturo Vidal, Luis Suarez og Ivan Rakitic.

Men hvem skal så ind i stedet? Pengene er blevet små i Barcelona, som har hul i pengetanken grundet corona-pandemiens restriktioner i Spanien. Derfor vil de gå efter spillere, som har kontraktudløb.

Alt dette skal være med til at få Messi til at blive i klubben, da det skal være grundlaget for at blive et storhold i Europa igen. I Koemans optik skal det også være argentineren, der skal stå i spidsen for det nye projekt, når mini-revolutionen er gennemført i truppen.

Barcelona tabte i midtugen med 1-4 til PSG på hjemmebane i Champions League, og det blev fulgt op med et skuffende pointtab til Jens Jønssons Cadiz. Læs mere om det opgør her.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

To af ligaens mest formsvage hold mødes i en kamp, der kan blive afgørende for, om de kommer i top 6.

Mere Superliga

Fokus