Video : Tipsbladet
La Liga

Se videoen: Rasende Barca-fans omringer Koeman

FC Barcelona vil skærpe sikkerhed, efter at utilfredse fans antastede Koeman efter nederlag til Real Madrid.

FC Barcelona vil gribe ind over for en gruppe tilhængere, som efter søndagens nederlag til Real Madrid omringede cheftræner Ronald Koemans bil og generede ham, da han ville forlade stadion.

- FC Barcelona fordømmer offentligt de voldelige og foragtelige handlinger, som vores manager oplevede, da han forlod Camp Nou, skriver klubben i en meddelelse.

- Klubben vil tage sikkerhedsmæssige og disciplinære foranstaltninger, så den slags uheldige hændelser ikke sker igen, hedder det videre.

Klubben uddyber ikke, hvilke sanktioner de pågældende tilhængere kan blive ramt af.

Nederlaget på 1-2 hjemme til ærkerivalen Real Madrid betyder, at Ronald Koeman er den kun anden manager i Barcelonas historie, som taber sine første tre ligakampe mod Real Madrid. Senest det skete var i sidste halvdel af 1930'erne.

FC Barcelona er med søndagens nederlag gået fra banen som taber i de seneste fire kampe mod Real Madrid. Det er første gang i 56 år, at det er sket ifølge sportsmagasinet Marca.

Med en placering som nummer ni i La Liga vokser presset på Koeman fra tilhængere, som er utilfredse med holdets præstationer.

Den hollandske cheftræner roste efter nederlaget på 1-2 opbakningen fra tribunerne, hvor over 86.000 var mødt op til det største opgør i spansk fodbold.

- Tilskuerne var fænomenale lige til det sidste sekund. Vi forsøgte, men vi fik ikke det resultat, som vi forventede. Vi var gode i første halvleg og havde en masse boldbesiddelse, siger Koeman.

FC Barcelonas næste opgør er ude mod Rayo Vallecano, der ligger på syvendepladsen i ligaen.

/ritzau/

Her er en video af episoden: