• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Oliver Okstrøm

Skal møde Atletico: Træneren vil tale med Wass

Foto: Getty Images

Valencia-træner Jose Bordalas indrømmer da også, at Atletico har været på banen for at få fat i Daniel Wass.

Af Oliver Okstrøm

Valencia skal lørdag møde Atletico Madrid, og det er et interessant opgør, da det netop drejer sig om den danske landsholdsspiller Daniel Wass' nuværende og muligvis kommende klub.

Når det kommer til, hvorvidt Wass er med, er det stadig et åbent spørgsmål. Det fortæller Valencia-cheftræner José Bordalás ved klubbens pressemøde forud for weekendens kamp.

Der er både tankerne om en transfer at tage hensyn til, ligesom den danske profil netop har været smittet med corona.

- Der er én træning tilbage, og i morgen beslutter jeg mig. Jeg vil tale med Wass, men jeg kan ikke forudse, hvad der sker, fortæller Bordalás, som allerede har været igennem én samtale med Wass for at finde ud af, hvordan danskeren har det både fysisk og mentalt.

Når det kommer til et muligt skifte for Valencia-backen, så mindede træneren om, at Daniel Wass stadig er på kontrakt, og at det er op til ham at bruge de spillere, som kan hjælpe Valencia bedst. Samtidig mener træneren, at Wass har været en nøglespiller for dem indtil videre.

Endvidere erkender Bordalás, at Atletico har været på banen for at få fat i Wass.

- Det er det fysiske, der bekymrer mig mest efter dagene med covid-19, og jeg tænker ikke videre over det tilfælde, at vi skal møde det hold, der har været interesseret i ham, lyder det fra Valencia-træneren.

Det forlyder desuden, at Valencia gerne vil have en erstatning på plads, inden de sender Wass videre. Det er dog ikke så nemt. Læs mere om det her.