• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Anders Dehn

Sportsdirektør bekræfter: Michael Krohn-Dehli forlader sin klub

Foto: Getty Images

Den tidligere landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli er færdig i Deportivo La Coruña. Det er uvist, hvad fremtiden bringer for den 36-årige dansker.

Af Anders Dehn

En af dette årtusindes markante landsholdsspillere skal finde noget andet at lave. Michael Krohn-Dehli kommer i hvert fald ikke til at fortsætte i Deportivo La Coruña. Det bekræfter sportsdirektør Carmelo del Pozo.

Midtbanespillerens kontrakt udløb, da juni blev til juli, og ifølge lokalavisen La Voz de Galicia gør del Pozo det klart, at de spillere, hvis kontrakter ikke gælder for den nye sæson, ikke fortsætter. Foruden 36-årige Krohn-Dehli må også 33-årige Sebastián Dubarbier forlade Deportivo.

Læs også: Krohn-Dehli trækker stikket på landsholdet

Michael Krohn-Dehli har været en del af klubben siden januar 2018, men kunne ikke gøre noget for at afværge den nedrykning, der blev en realitet i maj måned i fjor. I løbet af sit halvandet år i klubben nåede han at spille 26 kampe, men langt de fleste af dem begrænser sig til 2018.

Krohn-Dehli har blot fået tre kampe i år - den seneste tilbage i begyndelsen af februar.

Det fremgår ikke af Deportivos udmelding, om danskeren fortsætter karrieren, eller om han indstiller den. Det står dog klart, at han er stoppet på landsholdet. Det gjorde han for et års tid siden, efter han var med Danmark til VM i Rusland. Han nåede 59 kampe.