• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Stjerne i chok over spørgsmål: Det er Barcelona

Foto: Getty Images

Memphis Depay var meget overrasket over et spørgsmål, han modtog på et pressemøde tirsdag.

Af Victor Risager

Der var stor transferaktivitet i FC Barcelona i sommer, hvor klubben blandt andet hentede den hollandske stjerne Memphis Depay fra Lyon, mens de omvendt måtte sige farvel til Lionel Messi.

Siden har klubben imidlertid ikke haft det nemt. I den indeværende sæson har FC Barcelona blot vundet tre af ni kampe, mens de er nummer ni i La Liga og har tabt deres to kampe hidtil i Champions League.

Det får dog overhovedet ikke Memphis Depay til at fortryde skiftet. Faktisk var han næsten i chok over overhovedet at blive stillet sådan et spørgsmål på et pressemøde tirsdag. 

- Hvordan kan du spørge det? Det er Barcelona. Jeg tror ikke, du forstår, hvor stor denne klub er, og hvad det betyder for en spiller at flytte til en klub som denne. Jeg ville aldrig fortryde det, svarede angriberen ifølge ESPN og fortsatte:

- På trods af resultater er jeg virkelig glad i klubben. Det har været en vanskelig tid [for holdet]. Jeg vil ikke tale så meget om det, men folk opfører sig som om sæsonen allerede er slut.

- Der er så mange kampe at spille. Alt er stadig åbent. Men som spiller føler du dig ansvarlig, og du tager ansvar. Du er ligeglad. Hver spiller tager ansvar i Barca. Det er normalt for en klub som Barcelona.

Memphis Depay, 27 år, står noteret for tre mål på ni kampe for FC Barcelona. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020