• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Stor udrensning i Barcelona: Braithwaite kan ofres

Foto: Getty Images

Mange spillere kan være på vej væk fra FC Barcelona, heriblandt Martin Braithwaite.

Af Victor Risager

FC Barcelona ser ud til at slutte som nummer tre i La Liga i denne sæson, og til sommer kan der komme meget store ændringer i storklubbens trup.

Det skriver mediet Mundo Deportivo i en artikel med overskriften “Revolution i sigte i Barca”.

Ifølge mediet er det især den nye præsident Joan Laporta, der er overbevist om, at holdet kræver en overhaling, og at der skal ny kvalitet ind på holdet, så de i næste sæson kan kæmpe med om den spanske ligatitel.

Af den grund betragtes under halvdelen af truppen som usælgelige, og hele 14 spillere kan ofres, da klubben vil reducere deres lønomkostninger.

Det drejer sig blandt andet om danske Martin Braithwaite, som ikke har spillet en stor rolle i klubben i den seneste tid. Den 29-årige hurtigløber har især måttet tage til takke med korte indhop i foråret og har også siddet ude med en ankelskade for nylig.

Hans afgang tages ifølge avisen for givet. 

Foruden Martin Braithwaite nævnes Neto, Samuel Umtiti, Junior Firpo, Miralem Pjanic, Matheus og Philippe Coutinho. De er i spil til at blive solgt eller udlejet denne sommer.

Yderligere syv unavngivne spillere kan også være på vej væk fra FC Barcelona. Til gengæld forlyder det også, at spillere som Eric Garcia og Sergio Aguero fra Manchester City samt Lyons hollandske stjerne Memphis Depay er på vej til den catalanske klub. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020