Suarez blev helten for Atletico: Fortsætter mesterskabsmarchen

Målræven Luis Suarez fandt nettet en enkelt gang for Atlético Madrid, som vandt knebent hjemme over Getafe.

Atlético Madrid ser ud til at mene det alvorligt i denne sæson, hvor holdet rækker ud efter det spanske mesterskab.

Det lykkedes Atlético Madrid at vinde 1-0 på hjemmebane over Getafe i onsdagens kamp i La Liga.

Dermed er Atlético Madrid sikker på at slutte i toppen af rækken ved udgangen af 2020.

Angriberen Luis Suarez scorede kampens eneste mål efter 20 minutter. Uruguayaneren steg til vejrs og headede bolden i nettet efter et oplæg fra Yannick Carrasco.

Flere mål blev der ikke scoret i kampen, og Atletico er lige nu nummer et i tabellen og ser ud til at kunne fejre nytår på førstepladsen.

Kun lokalrivalen Real Madrid kan komme op på siden af Atletico med en sejr ude over Elche senere onsdag aften.

Atlético Madrid har 35 point efter 14 kampe, mens Real Madrid har 32 point efter 15 kampe på andenpladsen. Samtidig har Atlético en markant bedre målscore.

Diego Simeone, der er træner for Atletico, stillede til start i en offensiv formation, hvor Koke var den mest defensive af de seks forreste spillere.

Det gav bonus i form af føringen, og siden skiftede Simeone mere defensivt ind for at forsvare den smalle føring.

Den disciplin mestrede hjemmeholdet og holdt nullet mod Getafe, der ikke fik noget med hjem.

Atlético Madrid har ikke vundet mesterskabet siden 2014.

Tidligere onsdag tabte Valencia og Daniel Wass med 1-2 på udebane til Granada.

I den kamp fik Valencia udvist to spillere, mens en Granada-spiller også så rødt. De tre udvisninger blev uddelt inden for syv minutter i anden halvleg.