• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kristian Porse

Tidligere FCK'er vraget: Har aldrig prøvet det før

Foto: Getty Images

Den tidligere FCK-spiller har altid været vant til at starte inde.

Af Kristian Porse

Ludwig Augustinsson har fået en svær start på opholdet i spanske Sevilla, som han skiftede til sent i sommerens transfervindue. 

Den svenske venstreback forlod tilværelsen i Werder Bremen til fordel for et nyt eventyr i det spanske, hvor han er blevet genforenet med Thomas Delaney i Sevilla. 

De to har en fælles fortid i FC København, og nu er de altså igen blevet holdkammerater. 

27-årige Augustinsson har dog fået en knap så god start i La Liga. Faktisk er det ikke blevet til et eneste minuts spilletid endnu for den ellers temmeligt rutinerede venstreback. 

For svenskeren har fra bænken kunnet se argentineren Marcos Acuna og sågår også midtbanespiller Karim Rekik blive foretrukket på venstrebacken før ham selv. 

Og det er en helt ny situation for Ludwig Augustinsson, som har været vant til at starte inde i de klubber, han har spillet i. 

Det fortæller han i et interview med det svenske medie Fotbollskanalen. 

- Jeg har aldrig prøvet det før på den her måde. Men jeg havde indstillet mig selv på, at det kunne ske. Det er klart, at alle helst vil spille, og jeg er også sulten efter at spille de store kampe. Men jeg må være tålmodig og vise, hvad jeg kan i træning, siger han og fortsætter. 

- Jeg var klar over, at jeg skiftede til et hold, der har fungeret godt de seneste sæsoner. De har en helt bestemt spillestil, og der er mange spillere om buddet. Det var jeg klar over, og det var en chance, jeg var parat til at tage. Jeg kan godt lide udfordringer. Jeg er kun 27 år, og jeg følte, at det var et skridt op at få muligheden for at spille Champions League næsten hver sæson, siger han. 

Ifølge Augustinsson har den manglende spilletid også noget at gøre med, at han kom til klubben sent på sommeren. 

- Jeg kom, da sæsonen var startet, og mange har været her i mere end to år. Så når jeg kommer, hvor sæsonen er gået i gang, folk har været her længe, og jeg ikke kender sproget, vil det naturligvis tage noget tid, siger han. 

Yderligere fortæller den tidligere FCK-spiller, at han forventer at få noget spilletid snart, da han efterhånden har fundet sig til rette, er begyndt at lære spansk og kender spillestilen mere og mere. 

Ludwig Augustinsson er blevet udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2025 i Sevilla. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020