• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Transfernyt: Træner knuser Wass' drømmeskifte

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass skal ikke til Atletico Madrid. Ifølge lokalmedie takker klubben nej til at sælge danskeren.

Af Kenneth Jensen

Han var godt nok ikke til træning onsdag, men det skyldes ifølge medier i Spanien, at danske Daniel Wass har fået coronavirus, for var han fit for fight, var han også at finde i træning.

For det viser sig, at Valencia nu afviser at sælge landsholdsspilleren, som ellers var meldt på vej til det spanske storhold Atletico Madrid, som søger efter en erstatning for Kieran Trippier.

Det er mediet Eldesmarque, der skriver, at klubben i dag har holdt et møde mellem træneren, den tekniske chef samt præsidenten, og at Valencia-træner José Bordalas har haft sidste ord omkring en mulig transfer af danskeren, der kun har et halvt år igen af aftalen.

Og han har altså gjort det klart, at han ikke ønsker at sælge. Og man kommer til at takke nej til tilbud på danskeren, fremgår det.

Dermed står Daniel Wass til at misse lidt af et drømmeskifte, som Atletico Madrid måtte være. De spanske mestre har Diego Simeone som træner og er en fast bestanddel af Champions League, og det ville således være et kæmpe skridt op for den danske wing back.

Daniel Wass' aftale løber ud til sommer, men det er her og nu, at Atletico Madrid mangler et alternativ på wingbacken, hvor Trippier er blevet solgt til Newcastle United, så ikke meget tyder på, at Wass kommer til Madrid.

I stedet trækker det op til, at Daniel Wass senest til sommer forlader Valencia - han har indtil videre takket nej til at forlænge aftalen med Valencia - og måske er døren nu igen åbnet for Brøndby IF, som gerne vil have Wass tilbage, hvis han vil tilbage til Danmark, og parterne kan blive enige om en lønpakke.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020