• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

United-spiller vil til Barcelona: Venter på svar

Foto: Getty Images

Det lader til, at Donny van de Beek meget gerne vil til Barcelona.

Af Oliver Okstrøm

Det lykkedes ikke for Barcelona at få forstærket midtbanen med Georginio Wijnaldum, som i stedet valgte at tage til Paris Saint Germain. Derfor er de nu i gang med at kigge andre steder, og det kan godt ende med en hollænder alligevel.

Det skriver den catalanske sportsavis Sport, som peger på, at Manchester United-spilleren Donny van de Beek skulle være en mulighed.

I denne forbindelse lader det dog til, at det er spilleren selv, som har henvendt sig til den spanske storklub og meldt sig interesseret. Han er angiveligt ikke tilfreds med situationen i sin engelske klub og søger et skifte væk.

Barcelona-ledelsen ser nu ud til at være i tænkeboks over muligheden for at få Donny van de Beek til klubben, da de hidtil ikke er kommet med et formelt svar på henvendelse, lyder det fra føromtalte medie.

Det er ikke første gang, at midtbanespilleren har været på bordet i Barcelona. Det skete også for et par år siden, hvor også Real Madrid var interesseret i den tidligere Ajax-profil.

Den spanske storklub har igennem historien haft en række hollændere på holdet, som blandt andet tæller Johan Cruyff, Patrick Kluivert og den nuværende cheftræner Ronald Koeman.

I Barcelona er der endvidere udsigt til, at de kan få Memphis Depay til klubben. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020