• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Anders Dehn

Wass begræder vennens exit: Det er ikke det farvel, han ønskede

Foto: Getty Images

Den nu tidligere Valencia-anfører Dani Parejo er gode venner med Daniel Wass, der begræder Parejos uværdige farvel til klubben.

Af Anders Dehn

Det var ikke nogen køn afsked, Dani Parejo fik med klubben, han holder allermest af. Det ærgrer selvfølgelig ham selv, men også hans gode ven Daniel Wass, der stadig er i Valencia. Det siger Wass selv ifølge B.T.

Dani Parejo havde været i klubben i ni år og var anfører for førsteholdet. Valencia så sig dog ikke i stand til at afholde et afskedspressemøde med ham, så han måtte selv arrangere et virtuelt et fra sit hjem. Her fik tårerne frit løb, mens han fortalte om sit exit.

Læs også:Valencia-kaptajn tager også til Villarreal

- Jeg har to hjem i Valencia. Det ene er mit eget, og det andet er Mestalla (klubbens hjemmebane, red.). Jeg ville gerne have gået på pension i klubben, men sådan skulle det ikke blive. Sådan er fodbold, sagde han ifølge TV2.

- Jeg er trist og såret, fordi jeg har været her ni år nu, og jeg har oplevet mange smukke øjeblikke. Mine børn er små, men Diego ved lidt. Dani forstår ikke, hvorfor jeg har skiftet hold, da han altid har været i Valencia. Jeg har fortalt ham, at fodbold er sådan.

Læs også:Efter krisemøde: Fansene i Wass' klub vil afsætte præsidenten

Den afsked har mange fans fundet uværdig og rettet deres vrede mod klubejer Peter Lim. Så langt går Daniel Wass ikke, men han begræder Parejos exit.

- Det er selvfølgelig ærgerligt. Det er ikke det farvel, han ønskede. Dani ønskede at slutte sin karriere i klubben, men fodbold er en mærkelig sport på de punkter. Det var lidt ærgerligt, siger Wass ifølge B.T.

31-årige Parejo spillede 383 kampe for Valencia og var med til at vinde pokalturneringen i fjor. Han skiftede for fire uger siden til Villarreal.

Læs også:Wass om Valencias nye spillestil: Passer mig rigtig godt

Læs også:Daniel Wass: Når jeg kommer hjem bliver det for Brøndby

Læs også:Karakterer: Danske profiler svigtede i Hjulmands debut

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus