La Liga Oliver Okstrøm

Wass-skifte til Atletico har fået et bump på vejen

Foto: Getty Images

Det bliver nok ikke Barcelona-backen Mingueza, der skal erstatte danskeren i Valencia.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Daniel Wass har i det meste af dette transfervindue lignet en spiller, der er på vej til Atletico Madrid. Det lader dog til, at Wass' klub Valencia først vil finde en erstatning, inden de sender ham videre.

Den afsløser skulle have været Barcelonas Óscar Mingueza, men ifølge den store spanske sportsavis Marca, så er der sket en drejning her.

De peger på, at Mingueza ikke kommer til at spille på Mestalla, da han simpelthen ikke er en del af Valencia-cheftræner Jose Bodalas' ønsker, når det kommer til at få nye spillere ind på holdet.

Dermed ser det altså ud til at jagten fortsætter på at finde en passende afløser for danskeren, som har spillet en stor rolle for Valencia-holdet.

I denne sæson har Óscar Mingueza spillet 19 kampe for Barcelona, men efter Dani Alves er kommet til klubben menes det, at hans rolle vil blive mindre. 

Når Daniel Wass er blevet et emne i Atletico Madrid, så skyldes det, at hovedstadsklubben i dette transfervindue solgte deres engelske back Kieran Trippier til nyrige Newcastle, og derfor har de fået øjnene op for Wass, som har kontraktudløb til sommer.