• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Lasse Sylvest Mikkelsen

Zidane klar til at satse hele butikken på ny Ramos

Foto: Getty Images

Real Madrid kæmpede med næb og kløer for at få fat i Pablo Ramon i Mallorca i 2019, og nu er det tid til, at han viser sit værd.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Real Madrid kæmper med skader i forsvaret, og nu er klubbens manager, Zinedine Zidane, klar til at gamble med den unge Pablo Ramon, der har imponeret for La Liga-holdets reserver, Castilla.

Det skriver Goal.com

Tabene af Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho og Ferland Mendy har efterladt Real Madrid med ganske få muligheder i forsvaret, hvilket kan blive den Mallorca-fødte Ramons mulighed.

Han nyder allerede stor tillid fra Madrid-legenden Raul, der er nuværende Castilla-manager, og Ramon var første gang inde omkring førsteholdet i kampen mod Getafe sidste måned, hvor han dog ikke kom på banen.

Det kan han meget vel i en af de sidste tre kampe - eller dem alle sammen.

Det er især hans lederskab, konkurrencegen og defensive evner, der har gjort ham populær på Castilla, og de samme egenskaber får mange til at sammenligne ham med en af klubbens helt store stjerner Sergio Ramos.

Zidanes mænd rejser til Granada i midtugen, inden de skal møde Athletic Bilbao på søndag. Sidste kamp i La Liga denne sæson bliver hjemme mod Villarreal 23. maj. Der er pres på Real Madrid, der er to point efter bysbørnene fra Atletico.

Det er hårde betingelser for en ung knægt at komme ind i, men Zidane kan være tvunget til at satse på Ramon, og håbe den unge spiller kan klare presset. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020