Video : Tipsbladet
Rygter

11 spillere kan forlade Manchester United

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

11 spillere kan forlade Manchester United
Note
: Med Sir Jim Ratcliffes entré i Machester United er der lagt op til en stor udskiftning i truppen til sommer, og hele 11 spillere kan forlade klubben: Christian Eriksen, Raphael Varane, Casemiro, Harry Maguire, Scott McTominay, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelöf, Jadon Sancho, Donny van de Beek, Facundo Pellistri og Brandon Williams. Derudover smutter Anthony Martial altså også. Det virker ikke realistisk, at alle 11 forlader klubben, men en håndfuld af dem vil nok ikke være at finde på Old Trafford til næste sæson. 
Kilde: ESPN
Sandsynlighed: Middel

Amadou Onana fra Everton til Arsenal
Note
: Arsenal hentede i sommer Declan Rice, og nu vil London-klubben efter sigende have en ny Premier League-profil til midtbanen, nemlig Amadou Onana fra Everton.
Kilde: Teamtalk
Sandsynlighed: Under middel

Ruben Amorim fra Sporting CP til Liverpool
Note
: Liverpool får konkurrence om at sikre sig Xabi Alonso som Jürgen Klopps afløser, og i den forbindelse er Sporting CP’s succestræner, Ruben Amorim, blevet bragt i spil.
Kilde: Independent
Sandsynlighed: Under middel

Jules Kounde fra FC Barcelona til Chelsea
Note
: Chelsea havde sendt scouts til FC Barcelonas kamp i Champions League tidligere på ugen for a holde øje med Jules Kounde, som Barcelona måske vil sælge til sommer.
Kilde: Goal
Sandsynlighed: Middel