Video : Tipsbladet
Rygter

AC Milan har kig på dansk landsholdsstjerne

Tipsbladet er her klar med lørdagens rygtebørs.

Pierre-Emile Højbjerg fra Tottenham til AC Milan
Note:
AC Milans nye cheftræner Paulo Fonseca jagter en ny midtbanespiller, og ifølge Corriere dello Sport er Pierre-Emile Højbjerg en af Milano-klubbens primære kandidater, fordi den danske landsholdsstjerne med et prisskilt på omtrent 150 millioner kroner er billigere end alternativerne Mats Wieffer og Youssouf Fofana. Højbjerg, der har fået en italiensk agent, har blot et enkelt år tilbage af kontrakten med Tottenham og skal dermed formentlig væk fra London-klubben denne sommer. 
Kilde: Corriere dello Sport
Sandsynlighed: Middel

Michael Olise fra Crystal Palace til Bayern München
Note:
Michael Olise har længe været rygtet til Manchester United, men franskmanden, der i sidste sæson scorede 10 mål i 19 Premier League-kampe, meldes nu tæt på et skifte til Bayern München. 
Kilde: The Athletic
Sandsynlighed: Over middel

Xavi Simons fra Paris Saint-Germain til Bayern München
Note:
Den nye Bayern München-cheftræner Vincent Kompany kan også få en forstærkning til midtbanen, idet sydtyskerne håber på at kunne hente hollandske Xavi Simons for i omegnen af en halv milliard kroner. 
Kilde: Florian Plettenberg
Sandsynlighed: Middel

Aaron Wan-Bissaka fra Manchester United til Galatasaray
Note:
Den tyrkiske storklub arbejder angiveligt på at hente Manchester United-backen Aaron Wan-Bissaka, som kan få en fire-årig kontrakt i Istanbul. 
Kilde: Bein Sports
Sandsynlighed: Under middel

Jonathan David fra Lille til Tottenham eller Manchester United
Note:
Jonathan David scorede 19 mål i Ligue 1 i sidste sæson, og den canadiske angriber kan nu være på vej mod Premier League. 
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Under middel