Video : Tipsbladet
Rygter

Andreas Skov Olsen på vej væk fra Club Brugge

Andreas Skov Olsens dage i Club Brugge synes talte, skriver belgisk avis, der melder om interesse fra store italienske klubber.

Andreas Skov Olsen har været centrum for en masse virak i Belgien, da han valgte ikke at rejse med resten af holdet til Grækenland, hvor man torsdag spillede en vigtig kamp i Conference League.

Årsagen skyldes uoverenstemmelser med Club Brugges lægestab, og nu må tiden så vise, om han kommer til at spille en rolle i den resterende del af sæsonen.

Sikkert er det ifølge den belgiske avis Het Laatste Nieuws, at Andreas Skov Olsen ikke har nogen fremtid i Club Brugge ud over denne sæson.

Og interesse skulle der også være rigeligt af. Avisen skriver, at både Napoli og AC Milan er store beundrere af den målfarlige kantspiller. Andreas Skov Olsens cv retfærdiggør også, at et skifte er undervejs.

Kantspilleren har været i forrygende form for Club Brugge i denne sæson, hvor han har noteret sig for 23 scoringer og otte asisster. Sådan noget går ikke ubemærket hen, og når der samtidig er gnidninger med Club Brugge, så dufter det af en afsked.

24-årige Andreas Skov Olsen har tidligere tørnet ud for Bologna i Serie A uden succes, men nu kan det være, at han skal tage revanche, hvis Napoli og AC Milan mener det alvorligt.

Den danske kantspiller, der også skal forsøge at blive klar til sommerens EM-slutrunde, har spillet i Club Brugge siden januar 2022. På banen har det været en kæmpe succes, mens der fra tid til anden er dukket historier op om gnidninger uden for banen.