• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Bayern jagter voldsomt dyr Serie A-målræv

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er Bayern München interesseret i at hente Napoli-stjernen Victor Osimhen.

Af Lars Gram-Hanssen

Der kan meget vel snart blive sat gang i den internationale transferkarussel, idet både Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski rygtes væk fra deres respektive klubber. 

Og ifølge den italienske avis Corriere dello Sport kan Bayern München vælge at kigge mod Serie A, hvis de tyske mestre ender med at sælge Lewandowski. 

I hvert fald skriver Corriere dello Sport, at Bayern München har været i telefonisk kontakt med Napoli om Victor Osimhen, der i de senere år har været en af de bedste angribere i italiensk fodbold. 

Det bliver dog en dyr omgang for Bayern München, hvis tyskerne skal have Osimhen. Ifølge Corriere dello Sport kræver Napoli således minimum 818 millioner kroner for den 23-årige nigerianer, der har scoret 24 mål i 51 Serie A-kampe. 

Det er ikke første gang, at Victor Osimhen rygtes til Bayern München, og i weekenden bragte Sport Bild et interview med den tidligere Bayern München-spiller Gernot Rohr, der også har været landstræner for Nigeria. 

- Victor vil være et godt alternativ, hvis Bayern lader Robert Lewandowski gå. Jeg tror, at han ville slå til i München. Han har allerede erfaring fra Bundesligaen [fra Wolfsburg, red.], og han taler lidt tysk. Derfor vil hans tilvænningsperiode selvfølgelig være lidt kortere end for andre spillere fra udlandet, lød Rohrs vurdering her om Osimhen. 

I skrivende stund vides det ikke, om Bayern München reelt ender med at sælge Robert Lewandowski. Men polakken har kontraktudløb næste sommer, og hans tid i München varer derfor næppe længe endnu. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.