Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Bekymret Ronaldo i tvivl om fremtiden

Ifølge den spanske avis AS er Cristiano Ronaldo så bekymret over Manchester Uniteds manglende indkøb, at portugiseren nu overvejer sin fremtid i klubben.

Cristiano Ronaldos retur til Manchester United har indtil videre ikke været en dans på roser, og nu forlyder det, at den portugisiske superstjerne er bekymret over situationen i den engelske storklub. 

Således skriver den spanske avis AS nu, at Cristiano Ronaldo er begyndt at genoverveje sin fremtid, efter at Manchester United har indledt transfervinduet uden at hente forstærkninger. 

AS peger på, at den forgangne sæson var 'et mareridt' for den 37-årige Cristiano Ronaldo, der frygter at gå en ny sæson uden trofæer i møde. Manchester United sluttede 35 point efter Manchester City i sidste sæson, og naboerne har efterfølgende sikret sig Erling Haaland, mens Manchester United ikke har foretaget sig noget endnu. 

Også Liverpool har været aktive, idet Merseyside-klubben har brugt over en halv milliard kroner på angriberen Darwin Nunez. 

- Den portugisiske stjerne var opsat på at fuldføre det sidste år af sin kontrakt med Manchester United, selvom kvalifikationen til Champions League kiksede. Men lige nu er han i tvivl. Manchester Citys indkøb af Haaland og Liverpools indkøb af Darwin Nunez er nogle af de transfers, der har fået Cristiano til at frygte, at afstanden fra Manchester United op til rivalerne kan blive endnu større i næste sæson, skriver AS.

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News kræver Erik ten Hag da også en håndfuld forstærkninger denne sommer. Ifølge avisen har hollænderen blandt andet folk som Frenkie de Jong og Christian Eriksen på sin ønskeliste - det kan du læse mere om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her