Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Conte vil have brasiliansk landsholdsprofil

Foto: Getty Images

Den engelske avis The Telegraph skriver nu, at Tottenham overvejer at hente den brasilianske landsholdsangriber Richarlison.

Af Lars Gram-Hanssen

Antonio Conte har i denne sæson bragt Tottenham nogenlunde tilbage på ret køl, men italieneren har ved flere lejligheder gjort det klart, at hans ambitioner er større end at kæmpe for top fire. 

Og ifølge den engelske avis The Telegraph pønser Antonio Conte nu på at hente en markant offensiv forstærkning på sommerens transfermarked. 

Der er tale om den brasilianske landsholdsprofil Richarlison, der tørner ud for nedrykningstruede Everton. Ifølge The Telegraph holder Tottenham skarpt øje med Evertons situation, idet London-klubben faktisk er interesserede i hele tre Everton-spillere. 

Udover Richarlison skulle Tottenham således også være interesserede i at hente midtbanespilleren Anthony Gordon og midterforsvareren Ben Godfrey. 

Richarlison, der har spillet for Everton siden 2018, er fast mand på det brasilianske landshold, hvor angriberen har opnået 34 kampe. Den 25-årige angriber har i det seneste års tid også været rygtet til klubber som Real Madrid og Paris Saint-Germain.