• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: De har tilbudt Sergio Ramos kæmpekontrakt

Foto: Getty Images

Sergio Ramos kan meget vel være på vej til Saudi-Arabien til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germains jagt på Champions League-trofæet gik i vasken igen i denne sæson, og pariserne er nu allerede begyndt at kigge frem imod næste sæson. 

Her skal der sammensættes en slagkraftig spillertrup, hvor meget selvsagt kommer til at afhænge af, hvad der skal ske med Lionel Messi. 

Den argentinske superstjerne er dog ikke den eneste PSG-profil, der potentielt kan pakke kufferten til sommer. Ifølge den franske avis L'Equipe har Sergio Ramos nemlig modtaget et ganske lukrativt tilbud fra Saudi-Arabien. 

Ifølge L'Equipe har Al-Hilal nemlig tilbudt Sergio Ramos en to-årig kontrakt med en årsløn på 225 millioner kroner efter skat. 

Det er næsten det firedobbelte af den løn, som Sergio Ramos tjener i Paris Saint-Germain, skriver L'Equipe. Her tjener spanieren 'kun' 5,9 millioner kroner om måneden.

Paris Saint-Germain har endnu ikke tilbudt Sergio Ramos en ny kontrakt. Pariserne henter til sommer Milan Skriniar i Inter, så det er langt fra sikkert, at Sergio Ramos får tilbudt en forlængelse.

Ifølge L'Equipe jagter Al-Hilal ikke kun Sergio Ramos, men også Lionel Messi.