• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: De kan gå efter Kasper Schmeichel til sommer

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichels tid i Ligue 1 kan snart være forbi, og den danske landsholdsstjerne kan potentielt vende retur til engelsk fodbold.

Af Lars Gram-Hanssen

Han har tidligere spillet 11 sæsoner for klubben, men Kasper Schmeichel har muligvis ikke spillet sin sidste kamp for Leicester. 

Ifølge lokalavisen Leicester Mercury kan Leicester nemlig finde på at gå efter Kasper Schmeichel til sommer, hvor danskerklubben meget vel kan være på udkig efter en ny førstemålmand. 

Danny Ward indledte sæsonen som Schmeichels afløser i Leicester-buret, men waliseren mistede i marts sin plads til danske Daniel Iversen. 

Med to runder tilbage af Premier League-sæsonen ligger Leicester til nedrykning. I aften venter der en svær udekamp mod Newcastle. 

Usikkerheden om Kasper Schmeichels fremtid i Nice er opstået efter en artikel fra den franske L'Equipe, der lørdag skrev, at den danske landsholdsmålmand kan stå foran et klubskifte til sommer. 

Ifølge L'Equipe er den 36-årige Schmeichel ikke universelt vellidt blandt holdkammeraterne i den sydfranske klub, hvor danskeren angiveligt nyder særlige privilegier og ikke for alvor har påtaget sig en lederrolle på holdet. 

Kasper Schmeichel var tidligere i maj gæst i Sky Sports-programmet Monday Night Football, og her udtalte den danske målmand, at historien om ham og Leicester ikke er færdigskrevet.