Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Her er Bayerns krav til et Lewandowski-salg

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Sport har Bayern München informeret Robert Lewandowski om, at angriberen kun bliver solgt i det tilfælde, at den tyske klub lykkes med at finde en afløser.

Af Lars Gram-Hanssen

Robert Lewandowski kan meget vel have spillet sin sidste kamp for Bayern München, men polakken kan ikke vide sig sikker på at komme væk, selvom han ikke vil forlænge sin kontrakt

Lewandowski har således et år tilbage af sin kontrakt med Bayern München, og ifølge den spanske avis Sport har den tyske klub informeret angriberen om, at han kun bliver solgt, hvis de først lykkes med at hente en erstatning. Ifølge Sport arbejder Bayern München i øjeblikket på at hente Sadio Mané eller Darwin Nunez. 

- Bayern har trukket håndbremsen i Lewandowski-operationen. Den tyske klub havde accepteret at sælge angriberen for at undgå problemer i omklædningsrummet og for at sikre et salg, så man ikke mister ham på en fri transfer næste sommer. Men vanskelighederne ved at finde en god afløser har ændret planerne, skriver Sport således. 

Bayern München havde ikke held med at hente Erling Haaland, og sydtyskerne har nu i stedet rettet blikket mod Mané og Nunez. Begge spillere tegner dog til at blive for dyre for Bayern München. 

Ifølge Sport håber Robert Lewandowskis lejr nu, at Bayern München kan lykkes med at finde en ny angriber, således at han kan få lov til at tage til FC Barcelona.