Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Klub vil have Jorginho eller Frenkie de Jong

Foto: Getty Images

Juventus har været igennem nogle svære år, men noget tyder på, at Torino-klubben har intentioner om at forstærke sig markant i den kommende tid.

Af Lars Gram-Hanssen

Juventus er ved at gennemføre indkøbet af Dusan Vlahovic til 558 millioner kroner, men Torino-klubben har tilsyneladende flere penge tilbage i banken. 

I hvert fald skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport nu, at Juventus også har store ambitioner til sommer. Avisen skriver således, at Juventus-sportsdirektør Federico Cherubini undersøger muligheden for at forstærke holdets midtbane med Chelsea-stjernen Jorginho. Den tidligere Napoli-spiller har kontraktudløb i Chelsea i 2023.

Ifølge La Gazzetta dello Sport ser Juventus desuden Frenkie de Jong som en anden mulighed til midtbanen. Hollænderen er blevet rygtet væk fra FC Barcelona i den seneste tid, og kan altså nu være på vej til italiensk fodbold efter denne sæson. 

Der bliver dog ikke nødvendigvis tale om en genforening med Matthijs de Ligt, for ifølge La Gazzetta dello Sport kan der være meget vel være hold i rygterne om, at midterforsvareren forlader Juventus til sommer. Napolis Kalidou Koulibalu kan ende med at afløse Matthijs de Ligt i Juventus, lyder det fra La Gazzetta dello Sport.