Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Leeds-angriber kan rykke til Barcelona

Foto: Getty Images

Xavi vil gerne have flere forstærkninger inden mandagens deadline, og ifølge Mundo Deportivo kan FC Barcelona potentielt handle i Leeds.

Af Lars Gram-Hanssen

FC Barcelona har hentet Dani Alves og Ferran Torres i dette transfervindue, men den catalanske klub har angiveligt planer om at hente flere forstærkninger inden mandagens deadline. 

Ifølge avisen Mundo Deportivo er FC Barcelonas prioritet at hente en central angriber og en kantspiller. Avisen peger på, at jagten på Álvaro Morata bliver meget svær, hvilket flere andre medier også har reporteret.

Og ifølge Mundo Deportivo er der nu en mulighed for, at Leeds-angriberen Rodrigo Moreno kan rykke til FC Barcelona i løbet af de næste dage. Den 30-årige Rodrigo Moreno blev også rygtet til FC Barcelona, da han tørnede ud for Valencia. 

Mundo Deportivo peger endvidere på, at Valencias Maxi Gomez er en spiller, som FC Barcelona potentielt kan gå efter. Torsdag har flere medier dog også skrevet, at FC Barcelona arbejder på at hente Wolverhamptons Adama Traoré på en lejeaftale.