• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Mbappé kan sige nej til milliard-bonus

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis El Pais kæmper Real Madrid og Paris Saint-Germain i øjeblikket om at tilbyde den mest vilde kontrakt til Kylian Mbappé, der i disse dage overvejer fremtiden.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er stadig uvist, hvor Kylian Mbappé skal spille efter sommerferien, men én ting er der ikke den store tvivl om. 

Kylian Mbappé står til at sikre sig en ekstremt lukrativ kontrakt til sommer, hvor kontrakten med Paris Saint-Germain udløber. Mbappés mor har således udtalt, at angriberen overvejer sine muligheder, og ifølge den spanske avis El Pais dyster Real Madrid og Paris Saint-Germain da i øjeblikket også om at tilbyde Kylian Mbappé den vildeste kontrakt. 

Ifølge El Pais overvejer Kylian Mbappé at forlænge med Paris Saint-Germain, idet franskmanden ikke ønsker at afgive 50 procent af sine billedrettigheder, hvilket Real Madrid angiveligt kræver. 

Omvendt har den spanske storklub dog også tilbudt Mbappé en ret fin kontrakt. Således skriver El Pais, at Real Madrid har tilbudt Mbappé en bonus på 180 millioner euro, hvis han rykker til den spanske hovedstad. Det svarer til over 1,3 milliarder kroner. Derudover har Real Madrid angiveligt tilbudt Mbappé en årsløn på knap 300 millioner kroner. 

Ifølge El Pais var Kylian Mbappé i første omgang voldsomt imponeret over dette tilbud. Franskmandens advokater har dog efterfølgende ikke set positivt på Real Madrids ønske om at gøre krav på 50 procent af Mbappés billedrettigheder, hvilket altså kan få angriberen til i stedet at forlænge med Paris Saint-Germain. 

Pariserne har da også præsenteret Mbappé for et godt tilbud, idet klubben er klar til at betale angriberen en bonus på knap 600 millioner kroner, hvis han forlænger. Derudover er Paris Saint-Germain også klar til at tilbyde en årsløn på 300 millioner kroner i den første sæson, og 370 millioner kroner i den anden sæson.

Og ifølge El Pais er Paris Saint-Germain klar til at tilbyde Mbappé en bonus på knap halvanden milliard kroner, hvis franskmanden underskriver en ny kontrakt på mere end tre års varighed. Samtidig vil Paris Saint-Germain ikke gøre krav på Mbappés billedrettigheder.