Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Nu satser de alt på Lewandowski

Foto: Getty Images

Med Erling Haaland ude af billedet satser FC Barcelona nu angiveligt alt på at hente Robert Lewandowski på sommerens transfermarked.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haalands skifte til Manchester City er angiveligt faldet på plads, og derfor har FC Barcelona i stedet rettet blikket mod Robert Lewandowski, der nu er den catalanske klubs førsteprioritet på transfermarkedet. 

Sådan lyder det fra den spanske avis Sport, der skriver, at FC Barcelona er 'optimistiske' i forhold til at hente Lewandowski, der har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Bayern München. 

- Den sportslige ledelse, med Mateu Alemany, fokuserer nu kræfterne på at hente den polske angriber, en verdensklasse-nier, der med sine 33 år (han bliver 34 til august) er klar på en ny sportslig udfordring efter at have vundet alt i München, skriver Sport. 

Ifølge Sport er problemet i øjeblikket, at Bayern München ikke er villig til at indlede en dialog om Robert Lewandowski. FC Barcelona har dog en fordel i det faktum, at klubbens præsident Joan Laporta har et tæt forhold til Robert Lewandowskis agent, Pini Zahavi. 

Og Zahavi arbejder angiveligt hårdt på at sikre, at Lewandowski til sommer kan få opfyldt drømmen om at prøve noget nyt i karrieren. Den polske anrgiber er angiveligt ikke glad i Tyskland og føler angiveligt, at tiden er kommet til at indlede karrierens sidste store projekt. Ifølge Sport er Zahavi overbevist om, at Bayern München før eller senere vil give sig og åbne op for forhandlinger med FC Barcelona.