• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Nu vil Barcelona købe stor PL-stjerne

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Sport vil Barcelona slutte sommerens hektiske transfervindue af med endnu et stort indkøb, nemlig Manchester City-stjernen Bernardo Silva.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona har haft et travlt transfervindue, og i den spanske klub er man tilsyneladende ikke færdig med at forstærke spillertruppen. 

I hvert fald lyder det nu fra den spanske avis Sport, at Manchester City-stjernen Bernardo Silva er Barcelonas 'næste store transfermål denne sommer'.

Den portugisiske midtbanespiller startede på bænken, da de engelske mestre indledte Premier League-sæsonen med en 2-0-sejr over West Ham, hvor han fik de sidste 12 minutter på banen. 

- Efter indkøbene af Lewandowski og Koundé har Barça ikke tænkt sig at stoppe, før man har fuldført den trio af forstærkninger, som blev prioriteret, da den sportslige ledelse begyndte at planlægge næste sæsons trup med Xavi Hernández. Barça gør alt for at hente Bernardo Silva, som er den sidste brik i opbygningen af et mesterhold, skriver Sport således. 

Ifølge Sport er det ikke afgørende for handlen, at Barcelona lykkes med at sælge Frenkie de Jong i dette transfervindue. Barcelona har i de seneste måneder gennemført en række økonomiske aftaler, der har givet den spanske klub mulighed for at investere store summer på sommerens transfermarked. 

Udover Robert Lewandowski og Jules Koundé har Barcelona denne sommer også købt Raphinha, mens Andreas Christensen og Franck Kessié er blevet hentet på frie transfers. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.