Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Også denne klub jagter nu Frenkie de Jong

Foto: Getty Images

Ifølge Sport er det ikke kun Manchester United, der lige nu overvejer at købe Frenkie de Jong til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Frenkie de Jong har flere gange udtrykt et ønske om at blive i FC Barcelona, men noget tyder på, at den catalanske klub ikke er lige så opsat på at beholde hollænderen. 

I de seneste dage er der således dukket flere historier op om storklubber, der angiveligt vil forsøge at hente Frenkie de Jong på sommerens transfermarked. 

Onsdag var det journalisten Gerard Romero, der kunne berette, at Manchester United er meget tæt på at hente Frenkie de Jong for op imod 600 millioner kroner. Og torsdag forlyder det så fra den spanske avis Sport, at også Paris Saint-Germain følger meget interesseret med i Frenkie de Jongs situation. 

Ifølge Sport er det FC Barcelonas pressede økonomiske situation, der gør, at den catalanske klub kan vælge at sælge den 25-årige midtbanespiller, som man hentede i Ajax i 2019. Også Sport peger på, at Manchester United har forhørt sig om Frenkie de Jong, efter at de røde djævle har ansat Erik ten Hag, der kender FC Barcelona-stjernen fra deres fælles tid i Ajax. 

Sport peger på, at Paris Saint-Germain allerede i 2019 jagtede Frenkie de Jong, da den hollandske midtbanespiller i stedet valgte FC Barcelona. Ifølge avisen har den franske klubs ledelse indset, at midtbanen er nødt til at blive forstærket, og her vil Frenkie de Jong være en markant forstærkning. I modsætning til Manchester United kan Paris Saint-Germain også tilbyde Champions League-fodbold i næste sæson.