• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Palermo jagter dansk angriber

Foto: Getty Images

Den sicilianske klub kan snart have to danskere i truppen.

Af Lars Gram-Hanssen

Kontrakten med Monza udløber denne sommer, men Christian Gytkjær er ikke nødvendigvis færdig i italiensk fodbold. 

I hvert fald forlyder det nu, at Gytkjær kan tage turen fra Milano til Sicilien, hvor Serie B-klubben Palermo siges at være interesseret i den tidligere danske landsholdsspiller. 

Det er avisen Giornale di Sicilia, der skriver, at Christian Gytkjær er på blokken i Palermo, der allerede råder over én dansker i form af den tidligere Randers FC-spiller Simon Graves. 

Christian Gytkjær har ikke fået meget spilletid for Monza i denne sæson, hvor den 33-årige dansker kun har spillet tre Serie A-kampe fra start. 

Christian Gytkjær har dog tidligere vist sit værd i Serie B, hvor danskeren i løbet af to sæsoner nåede op på 15 fuldtræffere i Monza-trøjen. 

Palermo var i denne sæson meget tæt på at komme med i playoffspillet om oprykning til Serie A, men den sicilianske klub dummede sig i sidste spillerunde med Brescia. 

Efter mange års alvorlige problemer ser Palermo dog ud til at gå en lysere tid i møde, efter at klubben sidste år blev opkøbt af City Football Group, der også ejer Manchester City. 

Manchester City-CEO Ferran Soriano udtalte sidste år, at Pep Guardiola har indikeret en mulig interesse for at træne Palermo senere i karrieren.