Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: PL-giganter kæmper om italiensk stjerne

Både Newcastle og Liverpool holder angiveligt øje med den offensive profil, der kan forlade Juventus i løbet af sommeren.

Sandro Tonali bliver muligvis ikke den eneste italienske stjerne, der denne sommer tager skiftet fra Serie A til Premier League. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er den italienske landsholdsstjerne Federico Chiesa i hvert fald på blokken i flere af Premier Leagues topklubber. 

Både Liverpool og Newcastle er angiveligt ude efter Federico Chiesa, der ifølge La Gazzetta dello Sport kan forlade Juventus i løbet af sommerens transfervindue. 

Den 25-årige kantspiller havde det svært i Torino-klubben i sidste sæson, hvor skader holdt ham ude i det meste af efterårssæsonen. Chiesas kontrakt med Juventus udløber i 2025, og i øjeblikket virker en forlængelse angiveligt ikke realistisk, blandt andet på grund af Juventus' manglende deltagelse i europæisk fodbold i næste sæson. 

Juventus håber angiveligt at indkassere omtrent 370 millioner kroner for Chiesa, som man hentede i Fiorentina i 2020. 

La Gazzetta dello Sport peger på, at Federico Chiesa kan blive et emne i Newcastle, hvis den nordengelske klub sælger Allan Saint-Maximin denne sommer.