Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: PL-klub vil tilbyde Dybala stor kontrakt

Foto: Getty Images

Paulo Dybala blev for nyligt rygtet til Inter, men nu forlyder det, at den argentinske kreatør kan have kurs mod England.

Af Lars Gram-Hanssen

Paulo Dybala har tilbragt det meste af sin karriere i Serie A, men til sommer kan den 28-årige argentiner tage skiftet til Premier League.

Sådan lyder det i hvert fald fra den italienske avis La Gazzetta dello Sport, der skriver, at Pep Guardiola er interesseret i at hente Dybala til Etihad Stadium til sommer, hvor argentinerens kontrakt med Juventus udløber. 

Ifølge La Gazzetta dello Sport er Pep Guardiola således klar over, at Dybala ser ud til at sige farvel til Juventus efter syv sæsoner. Avisen peger på, at Paulo Dybala er en spillertype, som Pep Guardiola har et svagt punkt for. Teknisk stærk, kreativ og pasningsstærk er således alle kvaliteter, som Dybala kan tilskrives.

Det er angiveligt Paulo Dybalas lønkrav, der har fået forhandlingerne med Juventus til at strande, men ifølge La Gazzetta dello Sport er Manchester City altså klar til at betale de omtrent 74 millioner kroner om året, som argentineren bad Juventus om. Dybala tjener i øjeblikket 54 millioner kroner årligt.

Juventus er nu i stedet ved at hente Dusan Vlahovic, mens Torino-klubben har tilbudt Dybala en kontrakt med en årsløn på 52 millioner kroner, som argentineren næppe har tænkt sig at acceptere.