Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Premier League-klub vil hente gratis Suárez

Foto: Getty Images

Luis Suárez har spillet sin sidste kamp for Atlético Madrid, og den uruguayanske angriber meldes nu på vej til Premier League.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter otte sæsoner i La Liga kan Luis Suárez nu vende retur til Premier League. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den engelske avis The Telegraph, der skriver, at Aston Villa nu jagter den 35-årige uruguayaner, der havde stor succes i Liverpool fra 2011 til 2014. 

Suárez var dengang holdkammerater med den nuværende Aston Villa-cheftræner Steven Gerrard, der altså nu tilsyneladende er opsat på en genforening med angriberen, der har kontraktudløb i Atlético Madrid denne sommer. 

På trods af sin fremskredne alder har Luis Suárez et ønske om at fortsætte karrieren i europæisk fodbold, skriver The Telegraph. Uruguayanerens målsætning er således angiveligt at spille en sidste sæson på topniveau, således at han kan præstere under VM i Qatar i slutningen af året. 

Luis Suárez tog tidligere i maj afsked med Atlético Madrids fans, og nu kan turen så altså gå til Aston Villa, hvor den tidligere Barcelona-stjerne også kan blive genforenet med en anden tidligere holdkammerat, Philippe Coutinho, som Birmingham-klubben for nyligt købte fri af Barcelona.