Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: PSG har disse fem cheftrænere på blokken

Foto: Getty Images

Ifølge den franske avis L'Equipe er der i øjeblikket en håndfuld trænere i spil til at afløse Mauricio Pochettino i Paris Saint-Germain. Zinédine Zidane er dog ikke blandt emnerne, forlyder det.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er lagt op til markante ændringer i Paris Saint-Germain, efter at den franske storklub i weekenden lykkedes med at få Kylian Mbappé til at forlænge sin kontrakt. 

Ifølge flere medier, herunder franske RMC Sport, står Luis Campos eksempelvis til at afløse Leonardo som sportsdirektør. Der går dog ikke længe, før der vil blive meldt noget ud, lyder det nu fra klubpræsident Nasser Al-Khelaifi.

- Jeg tror, at jeg kommer til at melde ud om alle ændringerne i næste uge. Hele projektet. Alle ændringerne, lød svaret således fra Al-Khelaifi, da præsidenten blev spurgt til sommerens transfermarked. 

Kylian Mbappé udtalte mandag også, at 'projektet har ændret sig' i Paris Saint-Germain, hvilket er en af årsagerne til, at franskmanden droppede sit skifte til Real Madrid. 

Mauricio Pochettino forventes at forlade Paris denne sommer, men argentineren bliver næppe afløst af Zinédine Zidane, lyder det fra den franske avis L'Equipe. Ifølge avisen optræder der i stedet flere andre muligheder på Al-Khelaifis liste over mulige nye cheftrænere. 

Listen inkluderer blandt andet den belgiske landstræner Roberto Martinez, den tidligere PSG-spiller Thiago Motta, Nice-træneren Christophe Galtier samt portugiserne Sérgio Conceição og Ruben Amorim.