Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Real Madrid vil snuppe gratis Bayern-stjerne

Ifølge avisen AS vil Real Madrid næste sommer forsøge at hente en af Bayern Münchens offensive profiler.

Bayern München kan miste en del offensive stjerner i den kommende tid.

For mens Robert Lewandowski ønsker at rykke til Barcelona denne sommer, så forlyder det nu, at Serge Gnabry næste sommer kan rykke til Real Madrid. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den spanske avis AS, der skriver, at Real Madrid vil forsøge at gentage succesen med David Alaba, som madrilenerne sidste år hentede på en fri transfer i netop Bayern München. 

Ifølge AS er Real Madrid i gang med at undersøge deres muligheder, efter at Kylian Mbappé valgte at forlænge med Paris Saint-Germain. Og her ligner Gnabry altså en seriøs mulighed, idet tyskerens kontrakt med Bayern München udløber næste sommer.

Allerede inden Mbappés afvisning var Gnabry inde i billedet, skriver AS. Positionen i højre side af angrebet er således en position, hvor Real Madrid ikke har en garanteret starter, idet både Rodrygo, Fede Valverdeo og Marco Asensio har optrådt der i denne sæson. 

Gnabrys fremtid i Bayern München siges at være blevet bragt i tvivl, idet kantspilleren angiveligt ikke er tilfreds med det tilbud, de tyske mestre har præsenteret ham for.